Son Dakika Haberler İçin Blog Deneyimi

 

Son dakika haberleri ilk kullanıcıya ulaştırmak, servis etmek artık haber ajanslarının yanı sıra bireysel gazeteciliğe doğru indirgenmeye başladı. Bu süreçte kişilerin ihbar hatlarına yaptığı bildirimler oldukça önemli ancak deneysel gazetecilik son dakika haberler için yeni bir bakış açısı diyebiliriz. Bloglar üzerinden yeni gelişmeler ve gündeme dair kaydedilen, yorumlanan haberler ilk kullanıcının daha çok ilgisini çekebiliyor. Eşsiz bir haber deneyimi ve karşılıklı yorumlanarak ortaya konulan haber içerikleri, kullanıcının habere dahil olmasını ve fikrini belirtmesini kolaylaştırabiliyor. Bu nedenle son kullanıcıda daha çok tercih edilebiliyor. Bu tarz habercilik marka bilincini yeniden oluştururken yeni haber sitelerinin ortaya çıkmasına, gazetecilerin sıyırılıp isim yapmasına da yardımcı oluyor.

Bilinen medyanın aksine yeni medya yani internet günümüzde TV kullanıcısının da oldukça ilgisini çekmekte. TV’de klasik medyadan ve kalıplaşmış yayınlardan kurtulmak, farklı bakış açıları aramak isteyen kullanıcı bu tarz haber yorumlama blogları üzerinden son dakika haberleri için takip yapabiliyor. Bulunduğu bölgeden edindiği haberler ve tecrübeler ile habere dahil olabiliyor. Başlı başına bir araştırma konusu olan interaktif habercilik aslında tam anlamıyla internet ortamında sağlanabiliyor.

Son dakika haberleri için yeni bir deneyim arıyorsanız aşağıda adresini verdiğimiz bloglar üzerinden kaydedilmiş haberleri inceleyebilirsiniz. Editör tarafından özel seçilen haberler, görmeniz istenen değil de olması gereken gündem kolayca karşınıza çıkabilir. Gündemde olmasını istediğiniz haberler ile alakalı karşılıklı diyaloga girebilir ve yeni haberlerde rol alabilirsiniz.

https://canlihaberlerin.blogspot.com/

https://haberlerioku.wordpress.com/

https://izmirpresspbn.wixsite.com/haberlerim

 

Son dakika haberler, Gündem, Türkiye Gündemi, Yerel Haberler, Ulusal Haberler

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Erasmus bahanesiyle binlerce öğrenci ve öğretmen AB ülkelerine iltica etti!

Tatil yapabileceğiniz kamp alanları

IQ Testinde Einstein'dan Bile Daha Zeki Çıkan Çocuk Dikkatleri Üstüne Topladı!