MİNECRAFT ÖLÜNCE EŞYA GİTMEME KODU NASIL YAPILIR

 Merak edilen minecraft ölünce eşya gitmeme kodu uzun periyotlardan buyana oyun dalında yer alan en kaliteli oyun çeşitlerinden biridir. Dünya genelinde satışı en çok yapılan oyunlarından biri olan Minecraft eşya gitmeme kodu oyunu çift oyuncu üzerinden oynanır. Bu nedenle oyunu en uygun fiyat üzerinden satın alabilirsiniz. Oyunu satın aldıktan sonra sevdiklerinizle birlikte Minecraft ölünce eşya gitmeme oyunu ile günün keyfini çıkarabilirsiniz. Oyunda bilhassa de Survival modu etkin olması durumunda canınız sona erdiğinde oyun içerisinde hayatınızı kaybediyorsunuz. Bu durum sonucunda ise sahip olduğunuz tüm eşyalarınızı da kaybediyorsunuz. Ama Minecraft eşya kodunuzu yazarak bu aksiliklerden kurtulabilirsiniz. Kelam konusu kodu yazarak tekrar dirilebilir ve bu kapsamda tüm eşyalarınıza yine sahip olabilirsiniz.



Minecraft Ölünce Eşya Gitmeme Kodu Nasıl Etkinleştirilir?

İlk olarak minecraft ölünce eşya gitmeme kodu kusursuz bir biçimde yazmanız gerekir. Bu tarafta birkaç kolay adımları takip etmeniz kafidir. Birinci olarak hile oyununu faal edin, sonrasında da hile yazmayı etkin etmelisiniz. Çabucak ardından ise ekranda yer alan konsol kısmından /keepitems yahut gamerule keeplnbventoriy true kodunu çabucak yazarak kodun faal olmasını sağlayın. İşte bu kadar yapacağınız bu adımlar sonrasında artık oyunda öldükten sonra tekrar kolay kolay dirilerek kaybolan tüm eşyalarınızı geri alabileceksiniz.


Minecraft Oyun Modları

Birçok oyuncular minecraft ölünce eşya gitmeme kodu konusunda ne yapacağını bilmiyor. Bu durumda da oyun içerisinde öldükten sonra tüm eşyalarını kaybediyor. Bu da oyuncuların oyundan soğuması ile sonuçlanıyor. Minecraft oyun modları da kelam hususudur. Oyunda toplamda 3 ana oyun modu kelam bahsidir. Kelam konusu modlar bazından oyun içerisindeki hareketlerinizde yükselme yahut düşüş durumu meydana gelir. Büsbütün fiyatsız olarak faydalanabileceğiniz 3 oyun modu ise şunlardır; Creavite modu, hardcore modu, survival modudur.


Minecraft Ölünce Eşya Kaybolmama Oyunu Neden Tercih Ediliyor?

Oyun yüksek kalitesi ile dikkat çekiyor. Kolay bir halde oynanması sebebiyle başka oyun modellerine oranla daha az tecrübe gerektiriyor. Minecraft ölünce eşyaların kaybolmaması oyunu en keyifli oyun modelleri listesinde yer alıyor. Renkli içeriği ile günün keyfini yaşamanızı ve sıkılmadan oyun oynamanızı sağlıyor. Oyunun en büyük avantajları ortasında her yaştan bireylere hitap etmesidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Erasmus bahanesiyle binlerce öğrenci ve öğretmen AB ülkelerine iltica etti!

Tatil yapabileceğiniz kamp alanları

IQ Testinde Einstein'dan Bile Daha Zeki Çıkan Çocuk Dikkatleri Üstüne Topladı!